Більше м'яса: Пригожин хоче відправляти на війну жінок-ув'язнених, які будуть служити снайперками та диверсійницями

Керівник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин має на меті відправляти на війну проти України російських жінок-ув'язнених. Про це йдеться у Telegram-каналі пресслужби Пригожина, передають Патріоти України.

Пригожин не бачить перешкод для того, щоби жінки-ув'язнені поїхали на фронт не лише як медсестри і зв'язківці, а також у диверсійних групах і снайперських парах.

Про це керівник приватної військової компанії "Вагнер" сказав депутату Свердловської області В'ячеславу Вегнеру, коли той розповів про нібито звернення колективу жінок, які відбувають покарання у ВК-6 міста Нижнього Тагіла Свердловської області.

За словами депутата, жінки "готові вирушити в зону спеціальної військової операції як зв'язківці, лікарі, медсестри", щоб надавати допомогу окупантам.

"Абсолютно з вами згоден. Не тільки медсестрами і зв'язківцями, а також у диверсійних групах і снайперських парах. Усім відомо, що це широко застосовувалося. Працюємо в цьому напрямку. Є опір, але думаю дотиснемо", - відповів Пригожин.

Болгарія викликала посла Хорватії через слова президента Мілановича, який назвав її "дном"

четвер, 2 травень 2024, 21:51

Проросійський президент Хорватії Зоран Міланович спровокував дипломатичний скандал своїми словами про те, що Болгарія – найбільш неуспішна країна ЄС у користуванні європейськими коштами і "рятує" від такого звання Хорватію. Про це повідомляє Vecernji L...

"Терор серед білого дня": Окупанти вдарили по Дергачах під Харковом, постраждало багато дітей

четвер, 2 травень 2024, 20:04

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про наслідки російського удару по Дергачах, унаслідок якого постраждало вісім дітей, передають Патріоти України. «Два влучання, одне з них — біля спортивного клубу, інше — в землю. Загалом унаслідок російс...