Більше НАТО в Україні та України в НАТО: На Львівщині розпочалися міжнародні тактичні маневри "Три Мечі"

​Понад 1200 військовослужбовців відпрацюють захист території від східної держави-агресора. У навчаннях беруть участь литовці, поляки, українці та американці.

Українські та американські солдати на спільних навчаннях на Львівщині

У Львівській області в понеділок, 19 липня, розпочалися міжнародні тактичні навчання "Три Мечі-2021". "Три Мечі" вперше проводять в Україні. Про це повідомила на Facebook пресслужба Генштабу Збройних сил України (ЗСУ), зазначають Патріоти України.

У навчаннях беруть участь понад 1200 військовослужбовців і 200 бойових машин із чотирьох країн-учасниць: Литви, Польщі, України та Сполучених Штатів Америки. Україну представляє підрозділ 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Десантно-штурмових військ ЗС України.

Навчання триватимуть до 30 липня. Учасники відпрацьовуватимуть спільні завдання з оборони території від зовнішнього агресора.

"Три Мечі" - продовження партнерської програми міжнародної військової співпраці між Литвою, Польщею та Україною, зазначили в Генштабі ЗСУ.

  • Дата 19.07.2021

Ще царський пароплав відігравав неабияку роль у підтримці боєздатност ЧФ: Знищення "Комуни" може завдати найбільшої шкоди флоту РФ - Forbes

середа, 24 квітень 2024, 4:42

Це був найстаріший діючий військовий корабель у світі, що виконує завдання на передовій лінії. Як пише Forbes, поки незрозуміло, наскільки серйозні пошкодження, але навіть помірна шкода може вивести судно з ладу на місяці або роки. "Це особливо поганий...

Українофобка Марджорі Тейлор Ґрін "торпедована в корму": Трамп неочікувано похвалив спікера Джонсона

середа, 24 квітень 2024, 3:25

Колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп публічно похвалив спікера Палати представників Майка Джонсона після ухвалення законопроекту про допомогу Україні. . Як пише The Guardian, він нагадав, що республіканці мають у Палаті представн...