Більше не хочуть вмирати за Путіна? Окупанти із 70-го МСП бунтують і відмовляються виконувати накази

У лавах 70 мотострілецького полку армії РФ, яка воює на Запоріжжі, назріває бунт. Все частіше там фіксуються випадки непокори начальству з боку солдатів та сержантів, передають Патріоти України

Окупанти скаржаться на побори з боку командирів, а також на погане забезпечення зброєю та обмундируванням. Про це повідомляє військовий рух українців та кримських татар "Атеш".

Про часті випадки відмов окупантів виконувати поставлені завдання на Запорізькому напрямку повідомив агент "Атеш" з числа військовослужбовців 70 МСП. Солдати та сержанти підрозділу не підкорюються наказам командування.

"Повідомляється, що керівництво полку стягує гроші з військовослужбовців рядового складу, а також не забезпечує їх належною зброєю та обмундируванням. Крім того, військовослужбовці змушені купувати будматеріали для обладнання своїх позицій за власні гроші, незважаючи на те, що у сусідніх підрозділах таке не фіксується. Це може вказувати на те, що командири вказаного підрозділу крадуть гроші, виділені на закупівлю матеріалів", – зазначили у русі.

Апетити у командирів 70 МСП – чималі: щомісячні побори сягають 100 тисяч рублів. Ті окупанти, які відмовляються платити, зазнають насильства та знущань.

"Низький моральний стан російських бійців серйозно позначається на їхній боєздатності. Наш агент повідомляє про низку випадків, коли військовослужбовці вказаного полку відмовлялися виконувати поставлені бойові завдання", – зазначили в "Атеш".

При цьому партизани закликали російських військовослужбовців потурбуватися про те, щоб повернутися додому, а не загинути невідомо за що в українському степу.

"Атеш" закликає російських солдатів саботувати накази! Не дайте їм послати вас на смерть — зривайте плани, ламайте техніку, відмовляйтеся від участі у військових злочинах. Тільки так ви швидше повернетеся додому цілими", – заявили партизани.

Путін готує атаки по українських ядерних об’єктах, - глава МЗС України

середа, 16 жовтень 2024, 21:40

Російський диктатор Володимир Путін готує удари по об’єктах ядерної енергетики України. Запобігти цьому може надання дозволу на застосування далекобійної зброї по РФ. Про це йдеться у заяві нового голови Міністерства закордонних справ України Андрія Си...

В Офісі президента натякнули, про що йдеться у таємних додатках до плану перемоги

середа, 16 жовтень 2024, 20:52

Таємні додатки до плану перемоги України у війні містять інформацію про удари по військових об'єктах на території Росії. Про це повідомив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, передають Патріоти України. За його словами, йдеться, зокрема, про ...