Більше не шпигуватиме: Військові США збили над Атлантичним океаном китайську повітряну кулю-розвідницю (відео)

Пентагон застосував силу та збив китайську кулю-розвідницю, яку упіймали на стеженні за північними територіями США. Про це повідомляє FoxNews, передають Патріоти України.

Зазначається, що військові США збили аеростат над Атлантичним океаном. Раніше Пентагон опрацював кроки для забезпечення захисту населення. Для здійснення цієї місії США потрібно було забезпечити істотне локалізоване закриття повітряного простору.

Куля-шпигунка у небі над США

У небі над Сполученими Штатами помітили китайську повітряну кулю-розвідницю. У Пентагоні заявили, що стежать за нею, але вирішили не збивати повітряний об'єкт із міркувань безпеки.

Об'єкт відстежували, зокрема, й у штаті Монтана, де розташовані деякі ядерні ракети шахтного базування. Для безпеки громадян у середу, 2 лютого, відмінили кілька авіарейсів.

Посол повідомила, як швидко США передадуть допомогу Україні після голосування в Конгресі

субота, 20 квітень 2024, 12:22

США за короткий період можуть перейти до постачання Україні озброєнь після ухвалення відповідного закону в Конгресі. Про це заявила посол України в США Оксана Маркарова в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. «Від моменту підпи...

"Скажу вам, локально, що бачу": Військовий прокоментував заяви про контрнаступ ЗСУ у 2025 році

субота, 20 квітень 2024, 11:30

Військовослужбовець Євген Ієвлєв, який зараз перебуває на Горлівському напрямку, закликає до стриманості у заявах про можливий контрнаступ Збройних сил України 2025 року. Про це він сказав в ефірі "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що...