"Більше не загрожує українцям": У Міноборони показали знищений російський "Панцир-С1" (відео)

Міністерство оборони України продемонструвало черговий трофей російського військового озброєння, який демілітаризували українські захисники. Це розтрощений зенітний ракетно-гарматний комплекс "Панцир-С1", передають Патріоти України.

Його та іншу знищену техніку ворога показали на виставці в Києві. Кадри від інформагентства АрміяInform опубліковано на Facebook-сторінці Міноборони."Ця система протиповітряної оборони окупантів більше ніколи не загрожуватиме українцям", – наголосили у відомстві.

Зазначається, що ворожий ЗРГК доставили до середмістя столиці, де виставлено знищену російську військову техніку із Чернігівщини. Елемент системи ППО окупантів додали до спалених танків, бронемашин та артилерії противника.

Відомо, що від 24 лютого українські захисники захопили та знищили до десятка ворожих комплексів "Панцир-С1"."Сили оборони України безжально нищили, нищать та будуть знищувати ворога та його озброєння, допоки останній окупант не забереться з нашої землі", – додали в Міноборони.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...