"Більше немає обладнання, яке можна було б пожертвувати": Чехія передала Україні всі свої вертольоти Мі-24, - міністерка оборони

Міністрка оборони Чехії Яна Чернохова повідомила, що її країна відправила в Україну всі свої вертольоти Мі-24. Про це повідомляє Denik-N, передають Патріоти України.

«У нас більше немає обладнання, яке можна було б пожертвувати», — сказала Чернохова.

За даними видання, два тижні тому чеський уряд таємно схвалив останню поставку вертольотів радянської епохи в Україну для захисту від російської агресії. У серпні минулого року Чехія натякнула, що оскільки придбала нові вертольоти у США, то свої старі Мі-24 В передасть Україні.

Логічний крок: Зеленський звільнив начальника УДО, чиї підлеглі готували замах на президента

четвер, 9 травень 2024, 20:27

Президент Володимир Зеленський звільнив Сергія Рудя з посади начальника Управління державної охорони України. Про це йдеться в указі глави держави №317/2024 від 9 травня, передають Патріоти України.

"Українці є дешевим інструментом США": Харківського блогера затримали за підтримку Росії (фото)

четвер, 9 травень 2024, 19:29

У Харкові викрили і затримали 24-річного проросійського агітатора. Безробітний чоловік створив анонімний YouTube-канал, підписниками якого були у більшості боти, та вихваляв там тоталітарний режим Радянського союзу, популяризував комуністичну символіку...