Більше ніхто не хоче: Окупанти змушують російських вояк перевдягатись у цивільне і йти на "вибори" (відео)

Росія змушує своїх військовослужбовців, які перебувають на окупованих територіях України, брати участь у фейкових російських "виборах" під виглядом мирних жителів. Для цього окупанти за командою перевдягаються у цивільний одяг, передають Патріоти України.

Скарги одного із загарбників на примус до участі у подібній "масовці" з'явилися у мережі. Ймовірно, до подібних хитрощів окупанти вирішили вдатися через категоричне небажання українців брати участь у влаштованій РФ виставі з "волевиявленням".

На кадрах, що з'явилися в мережі, один окупант підходить до другого з питанням: "Саня, ну чьо?". У відповідь побитий життям та суворими реаліями існування в російській глибинці загарбник починає голосити.

"Як чьо? Іди голосуй – Саня. Як чьо, в окопах – Саня. Скрізь Саня! Іди голосуй – Саня!.. Воно вже так усе дістало!" – заявив "Саня", який десь "загубив" чи не половину зубів. Під час свого "трагічного спічу" він перевдягається. У цей момент на загарбникові туфлі та цивільні штани.

"Російський "ванька", переодягаючись у цивільне, скаржиться, що його змушують йти голосувати на псевдовиборах... Мабуть, ніхто з місцевих жителів на окупованих територіях не збирається брати участь у показусі, тому російська пропаганда для масовки використовує своїх вояк", – коментують відео в мережі.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...