Більше санкцій різних та гарних: Роздача російських паспортів в ОРДЛО. Глава МЗС Канади Фріланд порушить питання на G7

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман зустрівся з міністром закордонних справ Канади Христя Фріланд для обговорення важливих питань міжнародної політики та ситуації в Україні, зазначають Патріоти України. Про це голова уряду написав у своєму Twitter.

"Розповів Христі Фріланд про наше рішення щодо невизнання фейкових російських паспортів, які будуть видавати жителям окупованих територій. Це частина гібридної війни проти України. Глава МЗС Канади підтримала нашу позицію і запевнила, що буде говорити про це на дипломатичному рівні G7", - повідомив Гройсман.

Глава МЗС Канади Фріланд підніме питання роздачі російських паспортів в ОРДЛО на рівні G7, - Гройсман 01

Раніше сьогодні прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив на засіданні Кабінету міністрів, що уряд збирається ухвалити рішення про визнання всіх паспортів інших держав, виданих на території України, незаконними. Гройсман назвав російські паспорти на Донбасі фейковими і порівняв їх з німецькими аусвайсами.


"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...

На місці влучання спалахнула потужна пожежа: Окупанти знову вдарили по Одесі (фото, відео)

середа, 1 травень 2024, 23:18

Увечері 1 травня російські окупанти знову вдарили по Одесі. Про це повідомили місцеві Telegram-пабліки, передають Патріоти України. У мережі з'явилися фото та відео наслідків. Над містом здійнявся дим. За попередніми даними, окупанти вдарили по складу ...