Більше схоже на клоунаду: Венесуельський диктатор Мадуро за виявлену зневагу викликав Маска на бій. Мільярдер погодився

Заочний конфлікт венесуельського узурпатора Ніколаса Мадуро із засновником Tesla і SpaceX Ілоном Маском отримав продовження. Нагадаємо, що на тлі масових протестів у Венесуелі проти чергової фальсифікації результатів президентських виборів Маск оголосив про свою підтримку опозиційних сил.

У відповідь на це Мадуро заявив, що той нібито готується вторгнутися до країни зі своїми ракетами.

І ось тепер диктатор викликав свого «заклятого ворога» на бій, проголосивши себе «сином» свого попередника Уго Чавеса та борця за незалежність іспанських колоній в Америці Симона Болівара, зазначають Патріоти України.

«Я не боюся тебе, я син Болівара і Чавеса. Вибирай, де і як», — заявив Мадуро під час чергової пресконференції.

Своєю чергою американський мільярдер його виклик прийняв.

При цьому варто зазначити, що бій із творцем Facebook Марком Цукербергом, на який Маск раніше також погодився, у підсумку так і не відбувся.

"Швеція точно не проти того": Експерт пояснив важливість літаків Saab 340 для України

середа, 7 серпень 2024, 10:56

Літаки дальнього радіолокаційного виявлення SAAB 340, які Україна найближчим часом отримає від Швеції, можуть виконувати три функції, пояснив в ефірі "24 каналу" ветеран АТО, військовий експерт Євген Дикий, передають Патріоти України. "Перша – суто обо...

Українські спецпризначенці вночі розгромили ворога на Тендрівській косі, на захід від Залізного Порту - ГУР (відео)

середа, 7 серпень 2024, 10:50

Головне управління розвідки МОУ повідомило, що спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру ГУР 6 серпня провели операцію у північній частині Чорного моря, під час якої знищили окупантів, їх техніку і фортифікації, зазначають Пат...