Більшість проголосувала "за": Міністр з уряду Азарова очолив Федерацію легкої атлетики

З лютого 2013 року і до весни 2014 року Равіль Сафіуллін працював міністром молоді і спорту в уряді Миколи Азарова.

Колишній міністр молоді і спорту Равіль Сафіуллін очолив Федерацію легкої атлетики України. Про це повідомляє Федерація легкої атлетки (ФЛАУ) у facebook, передають Патріоти України.

Сафіулліна підтримали 16 делегатів звітно-виборної конференції ФЛАУ, яка відбувалася 10 жовтня у Дніпрі. Ігор Гоцул, який керував федерацією впродовж восьми років, набрав 11 голосів.

Равіль Сафіуллін народився 4 лютого 1955 року в Макіївці, Донецької області. З 1994 до 2000 рік був віцепрезидентом футбольного клубу "Шахтар", після чого очолив Професійну футбольну лігу, якою керував до 2008 року.

Равіль Сафіуллін був народним депутатом України четвертого, п’ятого і шостого скликань від виборчого блоку "За єдину Україну" та "Партії регіонів". З лютого 2013 року і до весни 2014 року працював міністром молоді і спорту в уряді Миколи Азарова.

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...

Цинізму не позичати: У прикордонні Чернігівщини окупанти атакували водія автомобіля, який привіз хліб у магазин

четвер, 18 квітень 2024, 18:56

Вдень 18 квітня російські терористи обстріляли водія автомобіля, який привіз хліб у магазин. Внаслідок воєнного злочину чоловік 1994 року народження отримав контузію. Війська РФ вдарили по цивільному транспортному засобу в Новгород-Сіверському районі. ...