Більшість тіл просто спалять або закопають десь: Родичам убитих в Україні "кадирівців" забороняють влаштовувати поминки

Рідним убитих в Україні "кадирівських" терористів забороняють не лише розголошувати інформацію про це, а й навіть влаштовувати поминки, як це заведено у мусульманських народів. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на 1adat.

У публікації зазначається, що таким чином Роспропаганда намагається приховати реальну статистику і продовжує брехати своєму народу про відсутність втрат серед армії російських терористів. Також політичне керівництво країни-окупанта дуже боїться, що всі родичі відправлених в Україну збунтуються, а кадировським намісникам це не потрібно.

"Кадиров та його оточення продовжують розважатися на святах та насолоджуватися життям і поїздками до Дубаю. А ваші діти будуть відправлені, як худоба на забій, як гарматне м'ясо, в ім'я інтересів Путіна. Крім того, що ваш родич відправився в Пекло заради Путіна та його брудних грошей, рідна вам людина ще й у цьому світі принижена з боку тих, заради кого він вирушив туди", – пише видання.

Автор публікації наголошує, що навіть Кадирову та його оточенню начхати на своїх "одноразових рабів". "Багато чеченців давно не мають зв'язку з родичами, яких відправили в Україну, а при цьому Кадиров, як ні в чому не бувало, в обличчя бреше вам, кажучи, що немає навіть поранених та вбитих. Тому що він ваших убитих родичів за людей не вважає, як і вас самих. Вбитих і поранених повно, а привезли тіла лише деяких, більшість тіл просто спалять або закопають десь у безіменній могилі", - йдеться у публікації.

"Напрямок залишається вкрай складним": Зеленський приїхав у Харків і провів засідання Ставки

четвер, 16 травень 2024, 13:15

Президент України Володимир Зеленський у четвер, 16 травня, приїхав із візитом до Харкова, де заслухав доповіді військово командування. Про це він повідомив у Telegram, передають Патріоти України. Він провів засідання Ставки верховного головнокомандува...

Вже відомо про перші розстріли мирних жителів: У Вовчанську окупанти беруть цивільних у полон

четвер, 16 травень 2024, 12:43

У Вовчанську військові РФ беруть цивільних у полон, відомо про перші розстріли мирних жителів окупантами. Про це повідомив у четвер, 16 травня, міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, передають Патріоти України. У повідомленні Клименка у Telegr...