Білий дім обіцяє дати Україні ефективні інструменти для перемоги

Прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр

США продовжать виділяти Україні нові масштабні пакети допомоги, які забезпечать її перемогу у протистоянні російській агресії. Про це під час брифінгу в середу, 11 січня, повідомила прес-секретар Білого дому Карін Жан-П'єр, передає Укрінформ.

"США продовжуватимуть стояти разом з Україною стільки, скільки це буде потрібно, і ми були дуже чіткими й послідовними в цьому питанні. Ми швидко рухаємось та підтримуємо Україну інструментами, необхідними для перемоги в цій війні", – наголосила представниця Білого дому.

Вона нагадала, що минулого тижня адміністрація Байдена оголосила про виділення найбільшого пакету допомоги Україні щодо президентських повноважень на суму близько 3 мільярдів доларів.
Жан-П'єр наголосила, що США підтримуватимуть Україну стільки, скільки потрібно.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...