"Біндеровскоє шапіто" йому: "Слуга народу" в гніві через намір заборонити телеканал Медведчука

Максим Бужанський назвав дії Нацради смішним цирком.

Максим Бужанський. Фото: соцмережі.

Депутат по мажоритарному округу №25 від партії "Слуга народу" Максим Бужанський прокоментував рішення Нацради України із ТБ звернутися до суду щодо анулювання ліцензії каналу NewsOne, передають Патріоти України.

Бужанський назвав дії Нацради смішним цирком. "Рішення Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення - чиста дурниця. Я бачив текст коментаря Олега Волошина (депутата партії" Опозиційна платформа - За життя ", - Ред.), до якого причепилися. Якщо Нацрада буде діяти таким чином, то навіщо вона потрібна? Це навіть не інквізиція, а просто смішне шапіто. Це всього лише рішення Нацради, яка не авторитетна", - сказав депутат.
Він також висловив сумніви з приводу того, що на суді прозвучать якісь виразні аргументи на захист позиції Нацради. "Якщо суд почне розглядати цю справу, то буде цікаво почути аргументи, висновок експерта щодо слів Волошина", - іронічно зауважив Бужанський.
Що стосується позиції "Слуги народу" з цього приводу, то представник політсили її не знає. "Поняття не маю, чи є позиція партії "Слуга народу" з приводу ситуації з телеканалом. І навіщо позиція партії, якщо є законодавство? Думка партії не повинна враховуватися, це не політичний момент, а бізнес", - резюмував Бужанський.
Джерело: Страна

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...