"Біологічно перепрограмують ДНК людини!": "Слуга народу" озвучив конспірологічну теорію про "західні" вакцини

Юрій Камельчук впевнений, нібито після вакцинації людина вже ніколи не буде такою, як раніше.

Окрім того, що всі вакцини можуть вироблятися в одній лабораторії, нардеп від фракції "Слуга народу" Юрій Камельчук також переконаний - вакцини змінюють ДНК. Про свої погляди на вакцину від COVID-19 нардеп-"слуга" Юрій Камельчук розповів у інтерв'ю, передають Патріоти України.

Журналіст Юрій Кузьменко в інтерв'ю поставив нардепу запитання, чи не бентежить Камельчука те, що в просуванні своєї конспірологічної теорії, в основі якої змова фармакологічних компаній проти людства, він сам же і посилається на чиновників, функціонерів МОЗ, бізнесменів, їх піарників і мас-медіа, які заявляють про вигоду деяких компаній від нагнітання істерії щодо коронавірусу. Журналіст наголосив, що переважна більшість медиків сподіваються на вакцини - і до того ж вітають конкуренцію серед виробників.

"По-перше, я не посилаюся на тих, про кого ви говорите. Я їх згадую. По-друге, я часто говорю і про відповідальність лікарів. До речі, мені вже надсилають свої особисті відеозаписи експерти, лікарі, вірусологи, які конкретно займаються дослідженням або вакцин, або інших речей. І ось вони, крім іншого, підтверджують правоту одного з моїх останніх висловлювань - стосовно інформації про інгредієнти, які присутні, наприклад, в російській вакцині", - заявив Камельчук.

За його словами, інгредієнти російської вакцини виготовляють "по старій технології", щоправда ні старої, ні нової технології нардеп не назвав.

Камельчук окремо прокоментував "західні" вакцини: "З іншого боку, давайте візьмемо за основу якийсь збірний образ західних вакцин. Як мені здається, їх розробляють в одній лабораторії - а потім беруть великі гроші (нібито за право використання напрацювань). До слова, приблизно так розроблялися і всі попередні вакцини".

Камельчук заявляє, що роль уряду у змові корпорацій щодо вакцин - створити умови, коли вибору у людей немає. "Задіяно широке інформаційне поле, наганяє страх і паніка. Людей переконують в тому, що без вакцинації - ніяк. Тепер щодо докторів, які говорять про західні вакцини. У Фейсбуці, в Ютьюб доступні інтерв'ю фахівців (їх профіль і експертний рівень можна перевірити), які навіть коментують те, що написано на сайтах відомих фармацевтичних компаній, що виготовляють ці вакцини. І з'ясовується, що там прямо написано: ці вакцини де-факто біологічно перепрограмують ДНК людини! А це вже втручання!" - поділився Камельчук.

Джерело: Цензор.НЕТ

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...