"Бішкек і Астана не резинові": Киргизи і казахи тролять росіян, які втікають від мобілізації (відео)

Після оголошеної кремлівським диктатором Володимиром Путіним часткової мобілізації росіяни масово втікають із країни-агресорки. Вони виїжджають у сусідні країни, куди в’їзд громадянам РФ ще дозволено, зокрема, до Киргизстану та Казахстану, передають Патріоти України.

Зважаючи на це, місцеві жителі почали тролити росіян, які підтримують війну та вбивства українців, але бояться участі у бойових діях та ЗСУ. Про це повідомив український журналіст Денис Казанський.

Зокрема, казахи і киргизи тролять російських біженців, пропонуючи їм випробувати на собі всі види дискримінації, з якими азіати стикалися у Москві. "Одного разу росіяни помінялися ролями із жителями Середньої Азії. Тепер уже не азіати валять натовпом до Росії, а росіяни тікають в Азію від мобілізації. Так виглядає карма", – зазначив журналіст.

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...