"Біжи, гобліне": В окупованому Криму з’явилися листівки з погрозами Аксьонову (фото)

В Євпаторії та Сімферополі активісти поширили листівки із погрозами "гобліну" – так прозвали так званого голову Криму Сергія Аксьонова. Про це повідомив рух "Жовта стрічка".

"Активісти руху "Жовта Стрічка" поширили чергові листівки в тимчасово окупованій АР Крим. Останній місяць нам дуже подобається спостерігати за гобліном Сергієм Аксьоновим, за бавовною та за "чемоданним" настроєм рашистів. Ми розповсюдили листівки в яких нагадуємо, про винагороду щодо гобліна, а також "Бойових чайок", які почали поширюватись півостровом!", – йдеться в повідомленні.

В русі акцентують, що ці листівки – нагадування росіянам, що Крим – це Україна. "Наш український спротив росте, у рашистів немає шансу!", – впевнені активісти. На фото можна побачити пропозицію спіймати гобліна, а також пропозиціями гоблінові тікати.

"Майже повністю складається з іноземних елементів": Експерт "розібрав" російську ракету "Циркон"

четвер, 28 березень 2024, 22:46

Україні потрібна система THAAD, котра здатназбивати балістичні ракети на висоті понад 100 км над землею. Про це заявив авіаексперт Анатолій Храпчинський, пише Espreso, передають Патріоти України. «Маємо більш великий фрагмент російської ракети „Циркон“...

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...