Бізнесмен з російським "слідом": Зеленський преставив нового главу Черкаської ОДА

Черкаську обласну держадміністрацію очолив Ігор Юрійович Шевченко - саме його кандидатуру запропонував Володимир Зеленський, повідомляють Патріоти України.

Раніше віце-прем'єр Павло Розенко анонсував розгляд у Кабінеті міністрів подання від президента Володимира Зеленського на посади голів ОДА. Тоді Розенко повідомляв, що Черкаську ОДА може очолити такий собі Ігор Шевченко. Цей прогноз виправдався.

Шевченків у вітчизняній політиці чимало. Але саме згаданий раніше в політичних чи владних колах не "світився". Тому відомо про нього загалом небагато. Черкаські інтернет-видання називають претендента "бізнесменом з нерухомістю в Росії". Згідно з поданою ним як кандидатом на посаду глави ОДА декларацією, чиновник має зареєстроване місце проживання в Черкасах. Декларує житловий будинок в обласному центрі площею 162 кв. м, квартиру, нежитлове приміщення і дві земельні ділянки в Черкасах.

Також показує квартиру на Росії площею 104 кв. м, набуту ним 2017 року, та нежитлове приміщення і земельну ділянку у цій же країні. Цими об’єктами він володіє спільно із ставропольськими бізнесменами Андрієм Лунєвим та Михайлом Арзімановим.

Шевченко також має кілька вантажівок, рефрижератор, причепи і легковий мерседес у власності. Шевченко задекларував 100% корпоративних прав на ТОВ "Легкий експорт плюс", зареєстроване в Черкасах, і приватне підприємство "Гермес – Шевченко Ігорь", головний офіс якого зареєстровано в Італії.

Джерело: Depo.ua

"Треба закінчити якомога швидше": Орбан цинічно висловився про війну в Україні та приголомшив заявою про західні війська

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:15

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Захід – за крок до відправлення своїх солдатів до України. Про це пише видання Magyar Hang, передають Патріоти України. “Це не наша війна, а війна двох слов'янських народів, яку треба закінчити якомога ш...

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...