Блакитна мрія Гетьманцева вже реалізована в "ДНР": Окупанти тотально обраховують найдрібніші домогосподарства. Беруть на облік курей та городину задля збільшення податків

«Прийдуть у всі без винятку господарства»: мешканці ОРДО обурені перевіркою особистих господарств

На непідконтрольній Україні частині Донеччини так звані «чиновники ДНР» розпочали обходи особистих господарств населення, зазначають Патріоти України.

Так, жителі ОРДО пишуть, що приватними домогосподарствами ходять перевіряючі, і перевіряють погосподарські книги.

«Обуренню немає меж: у населених пунктах республіки почалося те, що було анонсовано наприкінці минулого року. За приватними домогосподарствами розпочали «суцільний обхід»

«Щоб зібрати відомості про те, скільки птиці, худоби, посівних площ, городів у населення і роблять спеціальні „суцільні“ обходи. Навіщо все це, і який у цьому сенс? Громадяни, які ведуть особисте підсобне господарство, зможуть отримати виписку з книги.

Про це раніше розповіла начальник відділу методології, розробки та супроводу республіканських програм мінагропрому ДНР Катерина Надєїна. Навіщо потрібна ця довідка порядній людині? Щоб довести, що він не є підприємцем, якщо раптом захоче реалізувати залишки надоєного та вирощеного у своєму господарстві. Чиновники прийдуть у всі без винятку господарства».

«Перепис йде дерев, машин, свердловин, мотоблока домашнього господарства, зокрема навіть курей… Тобто, якщо ти захотів зарубати курку чи вона померла, треба свідоцтво про смерть пред'явити, щоб її списали? Або порося щоб зарізати і з'їсти, треба дозвіл письмово отримати?».

Готують дітей до війни: Окупанти влаштували змагання з пілотування БПЛА серед школярів у Скадовську

п’ятниця, 17 травень 2024, 6:22

За даними національного спротиву, російські окупанти у тимчасово окупованому Скадовську влаштували для школярів змагання з пілотування БПЛА. Деталі: У повідомленні спротиву зазначають, що у турнірі з пілотування БпЛА змагалися школярі молодших класів (...

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....