Блінкен та Остін отримали повну перемогу над агентами Кремля, - Піонтковський

Кремлівська агентура у США досі продовжує закиди проти України. Водночас в Адміністрації Джо Байдена таких людей фактично вдалося перемогти. Це може бути заслугою міністра оборони США Ллойда Остіна та держсекретаря Ентоні Блінкена. Про це розповів російський публіцист Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

Політика США зміниться, – Піонтковський

"У мене нема сумнівів, що політика США зміниться. У боротьбі за Байдена Блінкен та Остін, мені здається, отримали повну перемогу над путінськими агентами в Адміністрації", – заявив Андрій Піонтковський.

Публіцист додав, що відповідна боротьба була напружена. Водночас наразі очевидно, що президент Сполучених Штатів "емоційно відчуває" ту катастрофу, яка відбувається в Україні.

"Байден повністю на боці Блінкена та Остіна, які отримали перемогу в його Адміністрації над цими "путінферштеєрами", – сказав російський публіцист.

Ролики в ТікТок і не тільки: Москва проводить інформаційну операцію проти України під назвою "Ухилянт" - ГУР Міноборони

вівторок, 16 квітень 2024, 12:51

Кремль проводить у соцмережах цілеспрямовану пропагандистську кампанію, поширюючі ролики на яких нібито українські чоловіки відпочивають за кордоном. Мета цієї дезінформації – зірвати мобілізацію та збільшити напругу в суспільстві. Про це йдеться у зая...

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...