​Бліцкриг для Путіна: Ходаковський озвучив варіант швидкого захоплення російськими військами Києва

Колишній СБУшник

Росія не зможе піти в широкомасштабний наступ на Україну, в результаті якої буде багато жертв серед українських військовослужбовців. Про це заявив екс-командир батальйону «Схід» Олександр Ходаковський, зазначають Патріоти України.

При цьому зрадник вважає, що для РФ оптимальним варіантом нібито було «быстрое наступление на Киев через Харьковскую область», щоб українська армія «попала в огромной котел, и сдаться без боя». Ходаковський каже:

«Можно стянуть все войска на Донбасс, создав условия угрозы со стороны Донбасса, а влупить где-нибудь через Харьковскую область прямиком на Киев. Тогда украинская армия просто впадет в состояние фрустрации и ничего не сможет сделать. И тогда капитуляция, это единственный способ, других я не вижу, как быстро покончить, причем, малой кровью».

При цьому він визнав, що армія РФ не стане вести кровопролитну війну з Україною, так як «каждый убитый солдат — это две с половиной, как минимум, души в Украине, которые к этому причастны солдату»:

«Соответственно, мы будем иметь дело с огромным количеством людей на Украине. Никто нам не простит этого. И прийти с какими-то знаменами "русского мира" и заставить их полюбить нас будет просто невозможно».

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...

Буде чим відбивати атаки: Іспанія надасть Україні партію ракет для Patriot, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:42

Іспанія передасть Україні ракети для систем Patriot, попри тиск з боку НАТО і ЄС, які вимагають від європейських країн, що мають цю систему американського виробництва, передати їх Києву, передають Патріоти України. За словами урядових джерел, рішення п...