Бліцкриг Зеленського: Представник президента у Кабміні розповів, коли в Україні постане новий уряд

Якщо вірити пану Герегасу, вже у перші числа вересня Гройсман стане безробітним. Практично всі посади вже погоджено.

Потенційних кандидатів на посади прем'єра та міністрів вже визначено. Про це в інтерв'ю виданню "Главком" заявив представник президента в Кабінеті Міністрів, обраний народний депутат від "Слуги народу" Андрій Герус, зазначають Патріоти України.

Він упевнений, що нова Верховна Рада сформує нову виконавчу владу в перші ж дні своєї роботи. За його оцінками, на це вистачить двох днів.

"Два дні роботи нового парламенту, думаю, досить", - зазначив чиновник. Водночас Герус додав, що ще не визначився, де саме хоче працювати - на посаді міністра або глави парламентського комітету з питань енергетики.

Водночас представник президента в Кабміні заявив, що потенційних кандидатів на посади прем'єра і міністрів уже визначено.

"Є кандидати, але я не хочу називати прізвища, бо це стимулює занадто бурхливе обговорення, а воно не завжди конструктивне", - підкреслив пан Герус.

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...

Але радіти поки що зарано: У Хорватії на виборах перемогла проукраїнська партія

четвер, 18 квітень 2024, 19:14

У Хорватії партія проукраїнського прем’єр-міністра Андрея Пленковича "Хорватський демократичний союз" перемогла на дострокових парламентських виборах, але не набрала абсолютної більшості, і тепер муситиме домовлятися про коаліцію, передають Патріоти Ук...