Блискавична операція: У ЗСУ показали унікальне відео перших боїв у Курській області

Генеральний штаб ЗСУ оприлюдив відео перших боїв українських військових після перетину кордону з Росією у Курській області, передають Патріоти України.

Учасник прориву російського кордону в Курській області розповів про те, як перші українські військові заходили на ворожу територію, займали позиції та знешкоджували російських солдатів, які чинили опір, не бажаючи здаватись у полон.

На відео продемонстровані кадри перших днів боїв у Курській області, а також кадри операторів Медіацентру, які першими серед медійників побували на території РФ.

Операція ЗСУ в Курській області

6 серпня Збройні сили України перетнули державний кордон і розпочали взяття під контроль прикордонних територій у Курській області. Завданнями операції є створення буферної зони для припинення обстрілів прикордоння Сумської області, іміджевий удар по Збройним силам РФ та відтягування сил противника з інших напрямків фронту в Україні.

Україна може бити американською зброєю по Курській області РФ - представниця Пентагону

четвер, 22 серпень 2024, 23:30

Сполучені Штати Америки дозволяють Україні використовувати американську зброю для ударів по цілях в Курській області, "щоб захиститися від атак із цього прикордонного регіону". Відповідну заяву зробила заступниця офіційного представника Пентагону Сабрі...

Трамп заявив, що Гарріс зустрічалася з Путіним напередодні війни, але далі щось пішло не так

четвер, 22 серпень 2024, 22:51

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, що його опонентка Каміла Гарріс напочатку 2022 року зустрічалася з Володимиром Путіним, передають Патріоти України з посиланням на CNN. "Згадайте, коли Байден послав Камалу в Європу, щоб зупинити війну в ...