БМП та "Тигри" спалахнули, наче смолоскипи: ЗСУ вдарили по окупантах на Херсонщині (фото)

У суботу, 16 квітня, українські військовослужбовці з 28 ОМБр знищили колону російської техніки, зокрема трьох "Тигрів" та бойову машину піхоти, у Херсонській області. Про це повідомили у пресслужбі 28 окремої механізованої бригади ім. Лицарів Зимового Походу, передають Патріоти України.

Молодший сержант та старший солдат за допомогою протитанкового ракетного комплексу українського виробництва "Корсар" знищили 3 броньовані автомобілі "Тигр" та одну БМП-3, які рухались із тимчасово зайнятого села в сторону українських військ.

"Прорив, розвідка боєм чи просто заблукали – наші розбирати не стали. Військові підпустили рашистів ближче, на стільки близько, аби в найбільш відповідний момент зробити кілька влучних пострілів", - написали у пресслужбі.

Екіпаж намагався врятуватись з палаючої техніки та кинувся врозтіч, однак шансів вижити серед південних степів немає. "Рештки екіпажу, які вижили від ударів протитанкових ракет ще спробували рятуватись з палаючої техніки, пустились навпростець. Але куди їм бігти серед степів українського півдня? Хіба що на зустріч кулям наших захисників та вірну смерть, бо іншого їх тут не чекає", - наголосили військові.

"Вітання" з Великоднем від "високодуховних": Російські загарбники вдарили по кафедральному собору УПЦ в Нікополі

понеділок, 6 травень 2024, 2:35

У Нікополі Дніпропетровської області внаслідок російського обстрілу зазнав пошкоджень Преображенський кафедральний собор УПЦ. . У повідомленні інформресурсів УПЦ зазначається, що Преображенський кафедральний собор міста Нікополя зазнав пошкоджень внас...

Помічник держсекретаря США розповів, як Росія втягує Грузію у війну в Україні

неділя, 5 травень 2024, 23:52

Помічник держсекретаря США, координатор із санкційної політики Джим О'Брайєн заявив, що РФ втягує Грузію у війну проти України, маючи намір збудувати в окупованій Абхазії базу ВМФ. Про це пише "Ехо Кавказу", передають Патріоти України. "Саме Росія втяг...