Бо капітан запасу: У Росії видали повістку інваліду, який пересувається на візку (відео)

У російській Адигеї представники військкомату видали повістку 40-річному капітану запасу Михайлу Тимошенку, який має першу групу інвалідності. Чоловік пересувається в інвалідному візку. Про це повідомило російське видання "Блокнот", яке поспілкувалось із колишнім правоохоронцем, передають Патріоти України.

Тимошенко наголосив, що до нього особисто приїхали співробітники військкомату та поліції, які видали йому "документ", що зобов'язує з'явитися наступного дня. "Причому вони бачать, що в мене перша група інвалідності, я пересуваюсь у "кріслі". Сказали, що головне взяти повістку, приїхати у військкомат, а там розберуться", – повідомив чоловік ЗМІ.

"Мене на візку в армію заберуть, чи що? Та це ж просто смішно. У мене перша група інвалідності. Як таке взагалі може відбуватися?" – обурювався ймовірний "новобранець" путінської армії.

РосЗМІ повідомили, що першу групу інвалідності Тимошенко одержав ще 10 років тому. У 2009 році травмувався на службі, опинився в інвалідному візку, з 2012 року є інвалідом першої групи на пенсії.

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...