Бо підтримує "спецоперацію": Відомий російський актор попрощався з мамою з Чернівців

Відомий російський актор Сергій Юшкевич підтримав війну проти України, попри те, що він тут народився і виріс і що його мама досі проживає в Чернівцях, повідомляють Патріоти України.

Також він розповів російським ЗМІ, що з повагою ставиться до військових, які беруть участь у "спецоперації". "Я відчуваю біль від того, що відбувається, хочу, щоб наші хлопці швидше повернулися додому. Я розумію, що цей біль - з обох сторін. Я втомився від того, що там відбувалося багато років. Моя мама в Чернівцях, на Західній Україні, живе і зараз", - заявив актор.
Він додав, що намагався перевезти свою маму в Росію, але вона категорично відмовлялася. За його словами, вперше він намагався переконати її переїхати ще у 2014 році, але жінка відповіла, що "старе дерево не пересаджують".
"На даний момент ми з мамою вже три роки не бачилися. Ми навіть... попрощалися про всяк випадок", - додав Юшкевич.

Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначена Офісом президента людина, - депутатка Європарламенту фон Крамон

субота, 27 квітень 2024, 20:05

Депутатка Європарламенту Віола фон Крамон висловила стурбованість розподіленням повноважень в українському парламенті, заявивши, що насправді Верховною Радою керує не Стефанчук, а призначений Офісом президента Штучний. Про це вона заявила в інтерв'ю "І...

Через закон про передачу заморожених російських активів Україні: Медведєв "лякає" громадян США вилученням майна

субота, 27 квітень 2024, 19:53

Заступник голови Радбезу РФ та експрезидент Росії Дмитро Медведєв вкотре зробив «гучну» заяву та «пригрозив» США конфіскацією активів їх громадян нібито у відповідь на закон про передачу заморожених російських активів Україні. Про це у суботу, 27 квітн...