Бо там влада справді "Слуга народу": В Естонії міністра звільнили за те, що возила дітей на службовій машині

Президент Естонії Керсті Кальюлайд відправила у відставку міністерку освіти і науки країни Майліс Репс, яка возила своїх дітей на службовій машині, повідомляють Патріоти України з посиланням на Delfi.

Уточнюється, що міністерка освіти ще в п’ятницю подала заяву про відставку у зв’язку з “тиском ЗМІ”, в яких писали про те, що вона возить своїх дітей до школи на службовій машині.

“Я потрапила під сильний тиск у зв’язку з поєднанням ролі міністра і матері. Я визнаю, що зробила помилку, і приношу свої вибачення”, – написала Репс.

При цьому екс-міністерка сказала, що хоче забезпечити дітям спокійне середовище і готова взяти на себе відповідальність за те, що поєднала своє сімейне і робоче життя.

При цьому глава уряду Естонії Юрі Ратас висловив жаль, що владу покине “по-справжньому компетентна, що до дрібниць знає підвідомчу їй сферу, неймовірно працездатна і віддана своїй справі міністерка”. Однак прем’єр сказав, що розуміє таке рішення.

Також повідомляється, що після відходу з посади екс-міністерка продовжить працювати депутатом парламенту.

Масований наліт ударних БПЛА на Кубань: Атаковано два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром (відео)

субота, 27 квітень 2024, 7:59

У ніч на суботу за повідомленням російських джерел БПЛА атакували два нафтопереробні заводи, бітумний завод, військовий аеродром на Кубані та ряд інших об'єктів. . За повідомленням губернатора Краснодарського краю РФ Веніаміна Кондратьєва, було придуш...

Окуповані території мали залишитися за Росією: Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку слуги Зеленського та представники Путіна узгодили 15 квітня 2022 року

субота, 27 квітень 2024, 7:38

Через кілька тижнів після російського вторгнення в Україну могла бути укладена мирна угода, стверджує німецьке видання Die Welt з посиланням на документ, який є у їхньому розпорядженні. Умови припинення війни були прописані у проєкті договору на 17 сто...