Бо в росіян забагато "живої сили": Подоляк озвучив, скільки загарбників треба знищувати щодня, аби завершити війну

Російські загарбники накопичили багато живої сили, яку Збройні сили України мають максимально швидко знищити, аби наблизити завершення війни. Про це розповів радник глави Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону, передають Патріоти України.

Як зазначив Подоляк, для фіналізації війни з РФ українським захисникам необхідно знищувати по 5 тис. росіян на день. «Дійсно, Росія накопичила багато живої сили, яку нам, на жаль, треба максимально швидко знищувати. Тобто нам в день треба робити не по 1000 «похоронок» для Росії, а по 2500, 3000, а краще – 5 тисяч. Тільки це може почати фіналізувати цю війну. Тільки знищення, знищення і знищення», – заявив він.

Радник керівника Офісу президента наголосив, що для швидкої ліквідації загарбників потрібні далекобійні ракети, танки та авіація. «Це ті три інструменти, які на даному етапі нам вкрай необхідні. Також нам потрібні снаряди калібру 155 мм, нам потрібні ракети для ППО. І про це так само будуть говорити на «Рамштайні», – додав Подоляк.

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...

"Нам сказали, що назад нас можуть не забрати": Боєць 3-ї штурмової розповів про польоти до оточеного Маріуполя та секретну операцію: "Апокаліпсис"

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:26

Боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів про польоти до оточеного Маріуполя. Він зазначив, що тоді командири шукали добровольців, щоб здійснити цю місію. Про це він розповів в інтерв'ю ТСН.ua, передають Патріоти України. "Барсік" зазначив, що було б...