Бо Вашингтон занадто далеко: Одіозний депутат Держдуми РФ закликав "обережно" бомбити Лондон

Одіозний представник партії "Єдина Росія" та депутат Державної Думи Російської Федерації Андрій Гурульов знайшов нову ціль для ракетних атак. Він закликав бомбити Лондон, передають Патріоти України.

"Багато хто буде говорити: "Як так можна?", але я ще місяці три тому говорив. Не треба бити по Вашингтону - він занадто далеко, он Лондон поруч. Якщо брати цю так звану Європу, то розсадник головний він у Лондоні", - заявив росіянин в ефірі у пропагандиста Володимира Соловйова.

При цьому він пояснив, що бити по столиці Великобританії потрібно обережно, не чіпаючи житлові райони, а тільки по центрах прийняття рішень і авіабазах. "А слухати, як вони по Москві збираються направити снаряди?! Це нормально?", - почав обурюватися Гурульов у відповідь на здивування співрозмовників.

За його словами, для реалізації цього плану потрібно підготуватися, тому що їх ракети рідко досягають військових баз.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...