"Бо вони не патріоти!": Нардеп Бойко відхрестився від Медведчука та інших соратників (відео)

Низка депутатів, які поїхали з України після 24 лютого 2022 року, сьогодні позбулись депутатських мандатів. У своєму відеозверненні нардеп Юрій Бойко раптово відхрестився від колишніх колег з ОПЗЖ, передають Патріоти України.

У відеозверненні до українців Бойко заявив, що рішення про позбавлення мандатів Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача, Рената Кузьміна та Андрія Аксьонова є правильним, адже усі вони втекли з України. Бойко назвав тих депутатів, що залишились у країні і працюють, боряться за те, аби країна витримала російську агресію, – патріотами. Водночас Бойко назвав тих, хто поїхав з України – недостойними бути серед народних обранців.

Колишній соратник Медведчука також зазначив, що депутати ОПЗЖ очікують на прийняття декількох важливих законопроєктів. «Ми наполягаємо, щоб були прийняті законопроєкти, які дозволять створити нові робочі місця в країні, і дадуть сигнал, що можна повертатись після війни і є де працювати», – зазначив нардеп.

Верховна Рада сьогодні конституційною більшістю позбавила мандатів депутатів ОПЗЖ Віктора Медведчука, Тараса Козака, Андрія Деркача та Рената Кузьміна. Також на сьогоднішньому засіданні парламент 294 голосами позбавив мандата Андрія Аксьонова, у якого є російський паспорт.

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...

План зробити це "якнайшвидше": Бельгія обіцяє прискорити передачу Україні своїх F-16

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:24

Раніше повідомлялося, що Бельгія передасть Україні F-16 до 2025 року. Влада Бельгії вирішила передати Україні винищувачі F-16 вже у 2024 році, хоча точні терміни поки що невідомі. Про це на спільній прес-конференції заявили прем'єр Бельгії Александер Д...