Бо залишаться тільки кросівки: Окупант у розмові з дружиною просить забрати його з війни в Україні

Загарбники просять своїх дружин звертатись до прокуратури, щоб повернути їх з війни в Україні. Окупанти хвилюються, що з них можуть залишитися тільки кросівки. Про це свідчить розмова ворога з дружиною, яку перехопило ГУР Міністерства оборони України, передають Патріоти України.

Дружина загарбника розповідає чоловіку, що він буде в Україні мінімум до осені або ж до закінчення війни. Причина - окупантів немає ким замінити.

На це росіянин бідкається, що мовляв дружини військових роблять недостатньо, щоб повернути їх з війни. Окупант заявляє, що за таких умов військові злочинці РФ стрілятимуть собі у ноги, щоб швидше втекти від війни. Також загарбник зізнається, що вже навоювався та хоче, щоб війна закінчилась.

"Якщо нічого не зміниться, люди дізнаються цю інформацію і почнуть самі себе стріляти. Іншого виходу немає, як додому поїхати. Тут або тебе, або ти. Кожного дня сидиш і думаєш: пиз… (вдарить) поруч з тобою, залишаться від тебе одні кросівки", - бідкається окупант.

Скільки НПЗ Росії треба знищити для впливу на війну: Черник дав пояснення

четвер, 2 травень 2024, 7:15

Знищення Силами оборони України російських НПЗ може вплинути на бойові дії. Задля цього треба, аби відбулося щось схоже до подій Другої світової війни, коли американці знищили 12 заводів німців. Таку думку у ефірі "1+1" в межах телемарафону висловив ві...

"Проблема в тому...": Експерт розповів, що потрібно ЗСУ для перехоплення Х-101 і "Калібрів"

четвер, 2 травень 2024, 6:22

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко розповів, що, окрім F-16, допоможе Україні знищувати крилаті ракети Х-101 і "Калібр", передають Патріоти України. "Застосування авіації, для перехоплення Х-101 і КРМБ "Калібр" не є чимось унікальним і це...