Бочки окупантів з невідомою речовиною на Херсонщині: Гуменюк розповіла, що це може бути

У мережі з'явилося відео з траншеями, які окупанти копають у Херсонській, а в них - якісь ємності. Є різні припущення, що це може бути - вибухівка, хімічна зброя, або ж просто бутафорія для залякування, передають Патріоти України.

Речниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі національного телемарафону розповіла для чого окупанти використовують таку тактику.

"Версії є, вони всі робочі. Але ця інформація не для розголошення. Єдине, що можемо сказати, ніякої паніки бути не може, тому що, якщо це використання в їх інтересах, тобто поширення цієї інформації, то це однозначно завдання пропагандистського характеру. Вони намагаються продовжувати психологічний тиск на місцеве населення. Ми знаємо про всі можливі загрози і працюємо з населенням тих регіонів, де це можливо, вони всі обізнані і знають, як правильно діяти", - зазначила вона.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...