"Боевиками "ЛДНР" управляли из Москвы": Царьов випадково "підставив" Кремль (відео)

Екс-регіонал відверто заявив, що росіяни координували усі дії "донбаського народу".

Колишній український депутат Олег Царьов в ході інтерв'ю російському виданню "Русская весна" зізнався, що бойовиками "ЛДНР" керують з Москви. Відверту заяву Царьова помітив відомий український журналіст і блогер Денис Казанський, передають Патріоти України.

За його словами, окупанти і учасники захоплення Донбасу і Криму регулярно проговорюються про те, як Москва координувала вторгнення бойовиків і регулярних частин російської армії в південні і східні українські регіони. Казанський на своєму youtube-каналі опублікував відео, в якому зазначив, що "що росіяни знову попалися, а Царьов визнав, що бойовиками "ЛДНР" управляли з Москви".

Царьов підтвердив, що так звана "російська весна" захлинулася після зради Януковича і після наказу з Москви зупинити наступ. Казанський підкреслює, що росіяни регулярно зізнаються в тому, що безпосередньо беруть участь у війні на Донбасі і окупації українського регіону, хоча на офіційному рівні і в Кремлі все ще заперечують цю інформацію.

"Они все время несут околесицу про внутренний конфликт про стихийно восставших русских людей, которые устали терпеть притеснение Украины, а потом их начинает заносить и в какой-то момент прорывается правда, особенно когда говорит кто-то очень тупой.

И правда состоит в том, что никаких стихийно восставших русских людей, которые действовали по своей инициативе тут в Украине и независимо ни от кого, их не существует. А есть Москва которая оказывается может вот так вот по щелчку пальцев может все это остановить, когда и это нужно. Не находите очень странный какой-то внутренний конфликт, который может быть остановлен по сигналу из столицы другого государства.

Если Москва может остановить этот конфликт, если Москва его остановила, то в таком случае это значит, что все управляется из Москвы и конфликт соответственно международной, а никакая не гражданская война", - сказав журналіст.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...