Бог не дослухався до молитов фінансиста вбивць українців: США конфіскують активи "православного" олігарха

Ухвалена в США поправка до бюджетного законодавства передбачає, що конфісковані кошти можуть бути спрямовані на відновлення України

У США ухвалили перше рішення щодо конфіскації активів РФ, які можуть бути передані Україні. Окружний суддя федерального суду Манхеттена 1 лютого дозволив прокуратурі конфіскувати 5,4 мільйона доларів, які належать російському підсанкційному олігарху Костянтину Малофєєву. Про це повідомляє Reuters.
Зазначається, що Малофєєв, який є власником телеканалу Царгород ТБ, через звинувачення у фінансуванні сепаратизму в Криму потрапив під санкції США у 2014 році. Тепер американська прокуратура звинуватила його в ухиленні від санкцій.

Також повідомлялось, що Малафеєв фінансував російських терористів ''ЛДНР''.

США мають право конфіскувати гроші на рахунку Малофєєва у банку Sunflower у Денвері, оскільки він намагався перевести їх діловому партнеру всупереч санкціям США.
Повідомляється, що олігарх не оскаржив запиту на конфіскацію, тому прокурори заявили, що кошти мають бути конфісковані за умовчанням. Суд схвалив це рішення.
Згідно з прийнятою в США поправкою до бюджетного законодавства, конфісковані кошти можуть бути спрямовані на відновлення України.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...