"Бог цього не допустить!": Росіянка вразила "знаннями" законів природи та економіки (відео)

Мешканка країни-агресора Росії блиснула знаннями світової економіки. Вона заявила, що у РФ ніколи не закінчиться газ і нафта, оскільки цього "не допустить Бог". Про це вона сказала в коментарі одному з російських пропагандистських каналів, відео розповсюдили в мережі, передають Патріоти України.

Так вона відповіла на запитання журналістки про те, що ресурси Росії можуть рано чи пізно закінчитись. Росіянка заявила, що Бог поселив людей на Землі, тому "він нас не залишить і забезпечить усім необхідним".

"Я хочу сказати, оскільки ми з вами живемо на Землі, Бог цього не допустить. Щоб не було ні газу, ні нафти. Раз він нас поселив тут, значить він забезпечить нас усім необхідним, у тому числі газом та нафтою. Ми сподіваємось, що Бог нас не залишить", – сказала жінка.

Раніше економічний журналіст Стефан Бартоламеутз заявив, що Росія зараз як ніколи сильно залежить від постачання нафти та газу. Через санкції валютні виторги агресора повністю залежать від продажу енергоресурсів. Рубль більше не є міжнародною валютою, а ситуація у країні погіршується.

Міноборони США готує зброю до відправки в Україну - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:42

США готуються якомога швидше затвердити новий пакет військової допомоги для України, бо Конгрес має скоро ухвалити закон про підтримку України. Про це повідомляє Politico з посиланням на джерела, передають Патріоти України. ЗМІ зазначає, що мовиться пр...

"Аборигени з'їли дядька": У Папуа-Новій Гвінеї обурені словами президента США Байдена

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:30

Президент США Джо Байден висловив припущення, що його дядька могли з’їсти канібали в Папуа-Новій Гвінеї під час Другої світової війни. Це викликало в острівній країні суміш здивування та критики. Про це повідомляє The Guardian з посиланням на місцевих ...