"Богдан хоче тебе виховати": "Джокер" злив у мережу скандальну переписку з Гончаруком (фото)

Відомий пранкери "Джокер" опублікував листування з прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком від імені народного депутата від "Слуги народу" Гео Лероса. По всій видимості, вони обмінювалися повідомленнями якраз у розпал скандалу з плівками. Скріншоти листування викладені в Telegram, передають Патріоти України.

"Джокер" від імені нардепа висловлює підтримку Гончаруку і обіцяє всіляко захищати його. "На час перетворився в Гео Лероса. І вирішив зав'язати знайомство з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком. Так увійшов у роль, що подивився на нього іншими очима", – прокоментував він переписку.

Зокрема, лже-"слуга" пише: "Я розмовляв з Богданом. Він не хоче, щоб тебе прибирали, але хоче виховати нібито тебе". "За що?" – дивується Гончарук. Але далі листування перервалося.

Продовжилася воно на наступний день (18 січня). "Джокер" почав спілкування з попередження про те, що проти Гончарука нібито готується провокація. У відповідь на це прем'єр поскаржився: "Нічого не заспокоїлося. По плюсах нас знищують!".

"І будь обережнішим із Дубілетом! При ньому менше зайвої інформації", – попередив "Джокер" прем'єра. Потім пішло обговорення однієї з нових оприлюднених плівок. Гончарук запевнив співрозмовника, що не сприймає це всерйоз.

Спілкування продовжилося 6 лютого. "Джокер" запитав, чи дійсно прем'єр збирається у відставку. Гончарук зазначив: "Я ніяких заяв не писав, але, дійсно, до цього дуже близький".

Потім також піднялася тема відставки Андрія Богдана та його заміни Андрієм Єрмаком. Гончарук писав, що чув про можливу перестановку кадрів, але підтверджень поки у нього немає.

Удар по авіабазі "Кущевська": Розвідка Британії оцінила, до чого призведе розосередження літаків Росії

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:30

Впродовж тижня українська атака на російську авіабазу "Кущевська", ймовірно, призвела до того, що приблизно 40 літаків різних типів були виведені з цього району. Їх розподілили між кількома аеродромами. Про це пише Міноборони Великої Британії, передают...

ГУР проти російського "Тора": У мережі показали, як HIMARS спалив пускову ворожого ЗРК (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 16:21

На Запорізькому напрямку бійці підрозділу активних дій Головного управління розвідки МОУ спільно із операторами HIMARS виявили та знищили пускову установку зенітного ракетного комплексу "Тор", передають Патріоти України. Деталі: Розвідники зазначають, ...