"Богдан зради", або Як юрист Зеленського намертво "прив'язався" до Клюєва з Шарієм: Голова ОПУ не усвідомлює, під яким щільним спостереженням перебуває

Такі люди, завдяки харизмі Володимира Зеленського, все ще тішаться у значної частки суспільства славою можновладців з новим мисленням. Однак голова ОПУ демонструє, що не вважає українців здатними виходити на протест, без "жирнючої змазки" "гречкосіїв"

Чиновника команди Азарова так і не усвідомив, що Майдан не робиться за гроші та гречку?

Відомий волонтер Роман Синіцин, який два дні тому збирав сотні послідовників на Майдані Незалежності проти реєстрації кандидатами у народні депутати колишнього віце-прем’єра при Януковичі Андрія Клюєва і блогера Анатолія Шарія стверджує, що за організацією акції не стоїть жодна політична сила, як то глава ОПУ стверджував, вказуючи на Петра Порошенка і його партію, зазначають Патріоти України.

Синіцин також розкритикував позицію голови Офісу президента Андрія Богдана, який вважає, що за організацією зазначеної акції протесту стоїть колишній президент України Петро Порошенко.

“У світоглядній парадигмі команди Зеленського не існує опції, що щось може відбуватися просто так: люди обурилися і самі вийшли на акцію. У них є опція тільки «хтось заплатив, хтось за цим стоїть”,- зазначив Синіцин.

На його думку, Богдан просто виправдовує Андрія Клюєва та його заступника Андрія Портнова.

“Це людина, яка нормально співіснувала з представниками тієї влади, я думаю, у нього з ними досі залишається контакт, а з кимось навіть дружні відносини”, – підсумував волонтер.

Напередодні глава Офісу президента Андрій Богдан заявив, що за організацією протестів проти реєстрації кандидатами в народні депутати Андрія Клюєва та Анатолія Шарія стоїть команда Петра Порошенка. На його думку, таким чином колишній глава держави спробував відвернути увагу від розслідувань, які зараз проводяться щодо нього.

Раніше Богдан заявив, що Андрій Портнов є його багаторічним другом.

$260 млрд агресора на допомогу Україні: ЄС розробив план щодо використання доходів від заморожених активів РФ – Боррель

середа, 24 квітень 2024, 8:15

Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від «заморожених» активів Росії та витратити їх на потреби України, каже Жозеп Боррель . Євросоюз розробив план, який дозволить вилучити «надзвичайні доходи» від заморожених актив...

У ворога за добу значно поменшало артилерії та автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 24 квітня

середа, 24 квітень 2024, 7:54

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 24.04.24 орієнтовно склали: