Богдану не сподобається: Претендентом на посаду прем'єр-міністра України може стати колишній заступник глави Мінфіну

Сам претендент на посаду поки що не підтвердив, але й не спростував інформацію.

Ігор Уманський. Фото: Цензор.НЕТ.

Колишній заступник міністра фінансів Ігор Уманський може стати претендентом на посаду прем'єр-міністра України або голови Національного банку. Про це написав у соцмережі журналіст Юрій Дощатов, посилаючись на свої джерела, передають Патріоти України.

"Після відходу з Мінфіну в 2015 році Уманський був не дуже публічний, однак зараз практично є одним з основних консультантів Президента Володимира Зеленського", - пише журналіст.

Сам Уманський, який не раз був помічений у ОП, підтвердив, що у нього відбуваються контакти, як з представниками команди Президента, так і особисто з Володимиром Зеленським, однак відмовився від коментарів.

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...