Бої не вщухають ні на хвилину: У Нацгвардії показали будні військових на Луганщині (відео)

На сьогодні російські окупанти так і не змогли повністю захопити Луганську область - два населені пункти регіону досі перебувають під контролем ЗСУ. Проте там щодня точаться запеклі бої, передають Патріоти України.

Угруповання Об’єднаних сил у Facebook показало те, що бачать цілодобово українські воїни із Національної гвардії України на Луганщині.

"Бої не вщухають ні на хвилину. Війна триває! Пам’ятайте, що по усій лінії фронту наші військові в надлюдських умовах виборюють наше з вами життя", - йдеться у коментарі під відео.

Напередодні Гайдай повідомляв, що українські військові зупинили спробу ворога заволодіти автошляхом між Лисичанськом та Бахмутом.

"Росіяни ставлять за мету захопити стратегічно важливий для них автошлях вже понад два місяці, але контроль над декількома кілометрами цієї дороги їм встановити досі не до снаги", - наголосив Гайдай.

Enfant terrible Європи: Орбан вимагає, щоб призначені Євросоюзом Україні гроші віддали Угорщині

неділя, 28 квітень 2024, 9:05

Економіка Угорщини потерпає від корупційної та авторитарної влади. Однак рятувати її мають, на думку тих, хто розвів цей бардак, має ЄС. Ппоросійський прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан заявляє, що гроші ЄС, які надають Україні, насправді мають дава...

"Весь світ має пам'ятати": Кулеба розповів, що може змусити Путіна відступити і припинити війну

неділя, 28 квітень 2024, 8:56

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба назвав російського президента-диктатора Володимира Путіна "політичною твариною, яка вміє відчувати страх". Про це він розповів в ефірі CNN 27 квітня, в інтерв'ю журналістці Крістіан Аманпур, передають П...