Бої тривають: Азербайджан заявив про знищення зенітної установки Вірменії (відео)

З ладу вдалося вивести установку "М-55", яка була виведена на одну з висот на Ходжавендському напрямку.

Військові Азербайджану повідомили про знищення зенітної установки армії Вірменії в Нагірному Карабаху. Тут бої тривають, незважаючи на оголошений режим перемир'я. Кадри знищення військової техніки опублікувало в Telegram Міністерство оборони Азербайджану, передають Патріоти України.

"Підрозділи Азербайджанської Армії продовжують діяльність по виведенню з ладу військової техніки супротивника", - йдеться в повідомленні.

За даними військових, удару завдали 3 листопада. З ладу вдалося вивести установку "М-55", яка була виведена на одну з висот на Ходжавендському напрямку фронту. Ця зенітна установка 20-міліметрового калібру призначена для ураження цілей на малих висотах і живої сили.

У ворога мінус склад БК й не тільки: Військові відпрацювали дронами по позиції окупантів на півдні (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:53

Сили оборони відпрацювали дронами та гаубицею по ворожій позиції на півдні України. Внаслідок ударів є загиблі серед окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Facebook-сторінку командування Сил спеціальних операцій (ССО) Збройних сил Украї...

"Лупити по російським НПЗ - це щастя ескалації на шляху до перемоги. Без дизелю рашисти стануть на коліна", - журналіст

понеділок, 29 квітень 2024, 9:23

"Якщо чесно, бомбьожки НПЗ стали для мене єдиним дофаміном. Коли розплющую очі зранку, то перше в нічних новинах - скільки й де рашисти нам розхерачили об'єктів. Якщо немає нашої нафтопереробної симетрії - стає геть грустно. Бо це дуже дієва річ", - пи...