Бої в Соледарі та на підступах: ЗСУ влаштували окупантам під Бахмутом "другий Афганістан"

За добу противник 134 рази обстріляв Соледар в Донецькій області, розповів речник Східного угруповання Збройних сил України Сергій Череватий.Всього на Бахмутському напрямку сталося 38 бойових зіткнення, повідомив він в ефірі каналу 24, передають Патріоти України.

"Українські підрозділи продовжать тримати оборону в самому місті і на підступах. На Бахмутському напрямку сталося 259 ворожих обстрілів різними калібрами ствольної та реактивної артилерії. 38 бойових зіткнень. Безпосередньо Соледар 134 рази обстріляв ворог", - зазначив представник ЗСУ.

Спікер зазначив, що, крім того, противник намагається проводити наступальні дії на Авдіївському напрямку, а також контратакувати в районі Білогорівки.

"Але у важких боях на напрямку Авдіївському ворог зупинений, йому завдано серйозних втрат. Також відбили Білогорівку", - сказав Череватий. За його словами, росіяни "на Бахмутському напрямку втратили більше, ніж СРСР за роки війни в Афганістані".

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...

Росія нищить все: Військові показали, як виглядає зруйнований Часів Яр (відео)

вівторок, 16 квітень 2024, 14:22

Воїни штурмового батальйону "Чорний лебідь" 255-ї ударної групи Збройних сил України, які діють на східному фронті, продемонстрували сучасний стан Часового Яру, передають Патріоти України. У відеозаписі з дронів можна побачити зруйновану внаслідок росі...