Бояться Путіна? Більшість поляків залишаються проти залучення армії Польщі у російсько-українську війну

Опитування громадської думки свідчать, що понад 70% поляків не хотіли б залучення армії Польщі та інших країн НАТО у російсько-українську війну. Як повідомляє Euractiv, про це свідчать результати опитування CBOS, передають Патріоти України.

74,8% опитаних проти того, щоб армія Польщі чи інших країн НАТО залучалася у російсько-українську війну, тоді як 10,2% підтримали б це.

Остання цифра подібна до даних раніше оприлюдненого опитування United Surveys, згідно з яким 9.4% опитаних вважають, що за потреби польські військові могли б залучатися для допомоги Україні. Це опитування засвідчило також зростання готовності поляків відпускати своїх співгромадян-добровольців воювати за Україну.

39% опитаних вважають реакцію НАТО на війну Росії проти України надто обережною, проте 37% вважають, що Альянс відреагував належним чином. 14% вважають, що реакція НАТО була "надмірною", і 10% не визначилися з думкою. Думки щодо невідкладного вступу України в НАТО розділилися майже навпіл: 47,7% були б проти, тоді як 40% підтримали б цей крок.

Сі Цзіньпін танцює на краю прірви: Китай збільшив експорт до РФ сировини для виробництва боєприпасів - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 2:35

У Пекіні лише кілька місяців, щоб довести Заходу лояльність справі миру і заморозити поставки Москві засобів, що дають змогу підтримувати війну. Китай різко збільшив експорт до Росії нітроцелюлози, яку можна використовувати для виробництва боєприпасів....

Наступальна операція в лісі - надскладна бойова робота: Азов показав процес захоплення російських позицій у Серебрянському лісі на Луганщині (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 1:45

Воїни бригади "Азов" показали відео штурму російських позицій у Серебрянському лісництві. . "Це відео про справжні бої у лісах Кремінної. Документальні кадри усіх етапів роботи штурмових груп: від стройового огляду і приготувань, артпідготовки і почат...