"Боєприпаси всі - в повітря": Гіркін запанікував через удар ЗСУ по складу окупантів у Сніжному

Колишній ватажок терористичного угрупування "ДНР" Ігор Гіркін (Стрєлков) вкотре запанікував через удари Збройних Сил України по тилу окупантів. Він підтвердив розгром складу боєприпасів у Сніжному Донецької області, передають Патріоти України.

Гіркін написав у своєму Telegram-каналі, що керівництву РФ, мабуть, зовсім не розповідають, що путінська армія постійно лишається без зброї через потужні удари ЗСУ.

"Завод у Сніжному зруйнований, боєприпаси – всі в повітря. Мені теж про це писали. Цікаво, Фанерний Маршал доповідає головнокомандувачу про те, що у нас за два тижні знищили вже чотири найбільші склади боєприпасів на Донбасі? Не говорячи вже про інші регіони, де теж багато складів "все", – заявив він.

Зазначимо, Гіркін неоднораово вказував на те, що в затяжній війні російські окупанти не мають шансів на перемогу, а командування російських військ робить помилку за помилкою.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...