"Боєприпаси знищують": Окупант сказав дружині, що росіяни готуються "здати" Херсон (аудіо)

Росіяни швидше "здають" Херсон, ніж намагаються його втримати будь-якою ціною. Як свідчить нове аудіоперехоплення розмови бойовика з "ЛДНР", окупанти готуються тікати з Херсона, як тільки Збройні сили України підійдуть до міста, зазначають Патріоти України.

Окупант: Ну, походу, росіяни будуть все здавати це все діло.

Дружина: Та ти що? Вони ж вас не забудуть хоч?

Окупант: Ну, ось це хрін його знає, бо сьогодні ми БК палили - все згоріло БК. Стріляло, спалахувало так, що я тобі передати не можу. Там БК зривають вони, палять теж - коротше, знищують боєприпаси.

Загарбник розповів, що не розумціє логіку командування, яке спочатку здає 60-100 км територій, а потім наказує вибивати українських воїнів звідти. Жінка пояснює, що росіяни нібито публічно заявляють, що мають втримати Херсон будь-якими способами. Втім, окупант розкрив їй правду.

"Они його більше здають, ніж втримують", - розповів він.

Особливий план: Ізраїль запропонував розділити контроль над сектором Гази з низкою арабських країн, - NYT

субота, 4 травень 2024, 21:27

Високопоставлені чиновники офісу прем'єр-міністра Ізраїлю Беньяміна Нетаньягу непублічно запропонували розділити контроль над територією Гази з альянсом арабських країн, включаючи Єгипет, Саудівську Аравію, ОАЕ та США. Про це повідомляє The New York Ti...

Українські військові знищили російський літак Су-25 на Донеччині

субота, 4 травень 2024, 21:01

Президент Володимир Зеленський заявив, що українські військові у суботу, 4 травня, збили російський літак Су-25 у Донецькій області. Про це він сказав у вечірньому відеозверненні, передають Патріоти України. «Особливо відзначу воїнів зі 110-ї окремої м...