Бойко з Медведчуком літали у Кремль "на килим", - політолог

Олександр Палій припускає, що кума Путіна та кандидата у президенти викликали у Москву через якийсь форс-мажор.

Бойко і Медведчук у Москві. Фото: ТАСС.

Народний депутат Юрій Бойко і керівник партії "Опозиційна платформа - За життя" Віктор Медведчук літали в Росію на виклик Кремля. Таку думку висловив політолог Олександр Палій в ефірі телеканалу "Прямий", передають Патріоти України.

"Ситуація обурлива. Коли Медведчук літав у Москву і прикривався переговорами щодо полонених - це одна справа. А коли вони з Бойком приїжджають і змовляються проти України з Медведєвим, очевидно, і з Путіним - інша... Видно, був якийсь форс-мажор із російського боку, що вони викликали Бойка з Медведчуком на килим", - припустив Палій.

Він наголосив, що у цій ситуації співробітники авіаслужби можуть бути не винними. "Безпосередньо ті, хто зраджує країну, мають відповідати. А клеркам із авіаслужби могли розказати, що Медведчук знову веде якісь переговори з приводу звільнення полонених. Його на цю посаду свого часу лобіювала навіть Меркель, щоб зберігався останній канал комунікації з Росією. Але одна справа - напівдипломатичний канал комунікації, інша - впливати на нашу внутрішню політику. Це державна зрада і спроба сприяти ворогу під час війни", - зазначив експерт.

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...