Бойові дрони атакували аеропорт приморського міста Саудівської Аравії. Багато постраждалих

10 осіб були поранені в результаті двох атак заряджених вибухівкою безпілотників в аеропорту короля Абдулли в місті Джизан Саудівської Аравії. Представника коаліції, очолюваної Саудівською Аравією, у державному інформаційному агентстві (SPA), Reuters, Al Jazeera, зазначають Патріоти України.

Отримали поранення шість громадян Саудівської Аравії, троє громадян Бангладеш і один громадянин Судану. Принаймні п'ятеро з постраждалих отримали лише легкі травми, в той час як стан п'ятьох інших не було відомо відразу.

Представник коаліції додав, що в результаті атаки були вибиті деякі фасадні вікна аеропорту.

Reuters пише, що хусити регулярно запускають безпілотні і ракетні удари по королівству Перської затоки, але вони наразі не взяли на себе відповідальність за цей напад.

Джизан знаходиться неподалік від кордону з Єменом. Саудівська Аравія втрутилася у війну в Ємені від імені міжнародно визнаного уряду в 2015 році.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...