Бойовий тест-драйв українського БПЛА SPECTATOR: Українські артилеристи знищили базу окупантів (відео)

Сьогодні, 22 травня, українські військові з 45 окремої артилерійської бригади ЗСУ знищили окупантську легку броньовану техніку та бензовоз за допомогою космічної розвідки з українського БпЛА "Spectator" та української гармати 2С7 "Піон". Про це повідомили в пресслужбі 45 ОАБр Збройних Сил України, передають Патріоти України.

Військові ЗСУ провели результативне бойове випробування українського безпілотного літального апарату "Spectator", який ввечері суботи виявив ціль - ворожий військовий об'єкт. І вже на ранок неділі, 22 травня, його колега українська гармата 2С7 "Піон" знищила кілька одиниць легкої бронетехніки та паливозаправник російських окупантів.

езультативний бойовий тест-драйв українського БПЛА SPECTATOR в 45-й ОАБР! В підрозділі на передовій завжди є робота для безпілотників. Космічна розвідка як раз надала дані – є достойна ціль, ворожий об’єкт. Злітали безпілотником ввечері на дорозвідку, підтвердили – працюємо! Притримали "смачне" на ранній ранок наступного дня. Знову вилетіли і за підтримки гармати 2C7 чітко та обережно опрацювали", - написали в пресслужбі.

Чехія знайшла для України вже мільйон снарядів - ЗМІ

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:22

Учасники ініціативи Чехії із закупівлі боєприпасів для потреб ЗСУ підписали угоду, в межах якої Україна отримає мільйон артилерійських снарядів, повідомляє . Спочатку передбачалося закупити 800 тисяч снарядів: 500 тисяч калібру 155 мм та ще 300 тисяч -...

Внаслідок нічної повітряної атаки росіян в Україні пошкоджені теплові та гідроелектростанції - Укренерго

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:14

Війська РФ вночі 29 березня під час масованої комбінованої атаки вдарили по енергетичних об’єктах. Про це повідомляє Укренерго. Внаслідок обстрілу зазнали пошкодження теплові та гідроелектростанції в центральному та західному регіонах. . Як зазначаєт...