Бойовики "ДНР", козаки та "вагнерівці": ЗСУ накрили вогнем підрозділ терористів, які воювали ще з 2014 року (фото)

Під потужний обстріл українських військ на фронті потрапив один із підрозділів ЗС РФ, до складу якого входили "добровольці", що воювали на Донбасі з 2014 року. Внаслідок відмінної роботи ЗСУ постраждав особовий склад, військова техніка та пункт дислокації окупантів, передають Патріоти України.

Про це повідомляється в Telegram "Досьє Шпигуна". Зазначається, що російське командування намагається компенсувати гостру нестачу кадрових військових.З цієї причини в добровольчі формування набирають людей, особисті якості, дисципліна та військові навички яких залишають бажати кращого. Зокрема, серед них часто зустрічаються бойовики "ДНР", російські козаки та "вагнерівці".

Автор каналу опублікував інформацію про деяких "добровольців", зображених на опублікованих фото:

1. Кулагін Олександр Олександрович (15.07.1967), позивний "Вулкан" – громадянин України, бойовик.

2. Сидоренко Андрій Володимирович (17.10.1983), позивний "Мінімум" – громадянин України, бойовик ДРГ, батальйон Кальміус.

3. Гулій Олександр Васильович (05.08.1978), позивний "Птіц" – громадянин РФ, найманець ПВК "Вагнер".

4. Золотущенко Олег Сергійович (16.08.1973), позивний "Дон" – громадянин РФ, російський козак, член "Союзу добровольців Донбасу".

Також, як видно на опублікованих знімках, будівлю в якій перебували окупанти, внаслідок прицільного удару ЗСУ повністю зруйновано, осколками посічено техніку, а в землі поряд зі знищеним будинком – величезна вирва від снаряда.

Недоімперії женуть з Південного Кавказу: Кремль вимушено підтвердив факт виведення своїх "миротворців" з Нагірного Карабаху

четвер, 18 квітень 2024, 2:35

Баку та Анкара не залишили Москві вибору. Спікери Кремля дуже неохоче коментують подію, що б'є по імперській гордині. Росія дійсно виводить свої "миротворчі сили" із території Нагірного Карабаху, яка повернулась під контроль Азербайджану. Про це сказав...

Нема кому працювати: У РФ до роботи на підприємствах оборонного комплексу збираються залучити школярів

четвер, 18 квітень 2024, 0:55

У Татарстані (автономна республіка у складі РФ) вирішили залучити підлітків віком від 14 до 18 років до роботи на підприємствах оборонно-промислового комплексу. Парламент підготував програму, згідно з якою їм дозволять працювати на заводах у вільний ві...