Боїться смерті та просить не видавати родичам: Донька соратника Кадирова втекла через сексуальну орієнтацію (відео)

У Дагестані поліція забрала з кризової квартири жительку Чечні, яка втекла від сім'ї через сексуальну орієнтацію. Є інформація, що дівчина – донька соратника Рамзана Кадирова. Як розповіла дагестанська журналістка та правозахисниця Світлана Анохіна у своєму Instagram, 10 червня поліцейські вломилися в кризову квартиру групи «Марем» у Махачкалі. У цій квартирі переховувалися жінки, які зазнали домашнього насильства, повідомляють Патріоти України.

Одна з них пішла з дому три дні тому через побиття та відправила в поліцію відео, в якому просила не видавати її родичам. «За моєю інформацією, навколо будинку стоять машини чеченських та дагестанських поліцейських. Їй загрожує найжорстокіша розправа, її можуть вбити», – зазначила Світлана Анохіна.

За інформацією опозиційного чеченського Telegram-каналу 1Adat, дівчину звуть Халімат Тарамова. Передбачається, що «через просту дівчину кадирівці не поїхали б в іншу республіку», ймовірно, вона – донька соратника Ахмата Кадирова Аюба Тарамова. Раніше він обіймав посади голови апарату адміністрації Чечні та першого заступника міністра ЖКГ республіки.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...