Болгарія довела, що Кремль бреше щодо вибуху на Кримському мосту

Болгарія жодним чином не причетна до жовтневого інциденту з вибухом на Кримському мосту. Про це заявив головний прокурор Болгарії Іван Гешев, передають Патріоти України.

"Колеги з Софійської міської прокуратури категорично встановили, що Болгарія не має жодного стосунку до вибуху на Кримському мосту", – заявив Гешев.

За словами болгарського прокурора, заяви Росії про причетність Болгарії до інциденту на мосту є "черговою гібридною атакою" з боку Росії на все європейське співтовариство.

Вибух на Кримському мосту

Рано вранці 8 жовтня на Кримському мосту стався потужний вибух, який спричинив обвалення кількох прольотів автомобільного дорожнього полотна та пошкодив залізничне полотно.

Російські окупанти одразу ж звинуватили у всьому Україну - ще до первісної ліквідації наслідків вибуху.

Потім всього на другий день після вибуху російська влада озвучила "повну версію" того, як був організований вибух. На думку Кремля, на мосту вибухнула вантажівка, яка спочатку виїхала з території Болгарії, побувала в Грузії та Вірменії, після чого приїхала до Росії.

"Путін буде вимушений відкривати другий фронт у Калінінграді, в Курській області, у Придністров’ї": У РДК анонсували нові рейди

субота, 20 квітень 2024, 7:56

Бійці Російського добровольчого корпусу (РДК) з позивними "Лакі", "Могила" та "Кардинал" пояснили, для чого здійснюють рейди на Білгородщину та анонсували "сюрприз" для країни-агресорки. Про це йдеться у відео на YouTube-каналі "Український Свідок", пе...

Росія змінила тактику: Експерт назвав ключові умови, за яких Україна зірве плани наступу ворога

субота, 20 квітень 2024, 7:50

Українці нададуть російським загарбникам "запрошення до пекла", якщо найближчим часом наша країна отримає від партнерів необхідну підтримку. Це американський пакет військової допомоги, чеська ініціатива із закупівлі та постачання боєприпасів, робота пр...