Боляче дивитися: Як виглядало Бахчисарайське водоймище до "порятунку" жителів Криму Росією і зараз

За роки окупації одне з кращих водосховищ Криму змінилося до невпізнання.

Блогер RoksolanaToday & КримUA опублікувала в Twitter фото Бахчисарайського водосховища, зроблені в березні 2014 року, і фото, на яких відображено водосховище в його нинішньому стані. Відмінності між фотографіями - просто колосальні, зазначають Патріоти України.

На фото 2014 року - величезне водне дзеркало, красивий пейзаж. На нещодавно зроблених фото - зовсім гнітюче видовище: покритий тріщинами грунт, який недавно був дном водойми, вмираюча рослинність.

Бахчисарайське водоймище - одне з найстаріших в Криму. Воно побудоване ще в 1935 році в гирлі річки Кача під Бахчисараєм, на балці Егіз-Оба. Водосховище це не з найбільших: його обсяг - близько семи мільйонів кубометрів води. Але воно - одна з найкрасивіших кримських водойм. Вірніше була однією з найкрасивіших водойм. Зараз це безмовне свідчення злочинної політики Росії і окупаційної "влади" Криму, які в умовах найжорстокішого дефіциту води на півострові штучно збільшують чисельність його населення. І тим самим ще більше погіршують ситуацію.

Побажав "миру" Україні та Росії: Словацький депутат у Європарламенті дістав із сумки та випустив голуба (відео)

середа, 24 квітень 2024, 23:41

Під час засідання Європарламенту 24 квітня депутат від ультраправої партії «Словацькі патріоти» Мирослав Радачовський випустив білого голуба, заявивши, що таким чином бажає миру «усьому світу, росіянам і українцям». Про це пише The Guardian, передають ...

"Будь-яка підтримка можлива": Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку

середа, 24 квітень 2024, 23:30

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що його країна готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Він нагадав, що Польща раніше пропонувала допомогти Україні з тим, щоб ...